Algemeen reglement VRIJWILLIGERS 

 

DE FLYER

Download de flyer en hang hem op!

DEELNAMEFORMULIER

Meld je snel aan. Vol=vol!

ALGEMEEN REGLEMENT VRIJWILLIGERS

Algemeen reglement Inclusie Dans Huizen Vrijwilligers

De gratis en persoonsgebonden inschrijving geschiedt door invullen van het inschrijfformulier en is bindend qua afspraken.

 • De inschrijving geldt voor de data die je hebt afgesproken met de Organisatie.
 • Bij wangedrag kan verdere deelname als vrijwilliger geweigerd worden.
 • Indien jij, als vrijwilliger, niet kan komen op een of meerdere van de door jou aangegeven dagen en tijden, dan dien je dat 24 uur van te voren doorgegeven te hebben aan de Inclusie Dans Huizen organisatie via email: contact@inclusiedanshuizen.nl. Tevens dien je een vervanger geregeld te hebben en de contactgegevens van deze vervanger aan de Inclusie Dans Huizen organisatie door gegeven te hebben zodat tijdig contact kan worden opgenomen.
 • Elke vrijwilliger is persoonlijk aansprakelijk voor eventuele eigen ongevallen of materiële schade binnen het vrijwilligerswerk. Door de vrijwilliger toegebrachte schade aan de materialen van de lesgevende docenten en/of de locatie zal verhaald worden op de vrijwilliger.
 • De lesgevende docenten en de organisatie kunnen op generlei wijze aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van eigendommen van de vrijwilligers in de locatie.
 • Wijzigingen van telefoon en e-mail altijd tijdig doorgeven aan de organisatie.
 • Het is een vereiste bij de organisatie Inclusie Dans Huizen, dat de vrijwilliger in bezit moet zijn van een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag). Is deze VOG niet aanwezig dan kan de aanvraag van een VOG via de organisatie van Inclusie Dans Huizen plaatsvinden en moet voor 29 april 2023 gedaan zijn.
 • De vrijwilliger moet meerderjarig zijn.
 • Op de locaties worden door deelnemers, bezoekers of vrijwilligers foto’s en/of filmopnames gemaakt die voor (online-)publicaties kunnen worden ingezet. Door deel te nemen aan Inclusie Dans Huizen geef je te kennen daar geen bezwaar tegen te hebben. Indien jij hier wel bezwaar tegen hebt, kan je hier duidelijk melding aan geven in jouw inschrijfformulier als deelnemer of vrijwilliger.  De organisatie zal dan zeker proberen om voor jou een passende oplossing te bieden.

  DANSEN IS VOOR IEDEREEN EN VOOR ALLE LEEFTIJDEN

  MEER BEGRIP VOOR ELKAAR DOOR DANS

  VERBONDENHEID, VRIJHEID EN VEILIGHEID DOOR DANS

  Inclusie Dans Huizen poster
  inclusie dans huizen logo

  ORGANISATIE:

  Froukje van 't Hoff
  KvK: 68620691
  Stuur een
  email


   

   

  BELANGRIJKE LINKJES

  Privacy Policy
  Contact Pagina